Getting My غذای بیمار To Work

*نسخه دوم منوی غذایی برای بیماران مبتلا به کرونا با تلاش و مشارکت کارشناسان تغذیه بالینی سراسر کشور و زیر نظر اداره تغذیه بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت با تمرکز کاربردی و اجرایی شدن نسخه اول این دستورالعمل در اردیبهشت ۱۳۹۹ بازنگری و تدوین شده است.

بنابراین، اکنون که با تمام جزئیات این دسر آشنا شده‌اید، بروید و این دسر فوق‌العاده را تهیه کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.

علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان داده‌اند که خوردن انار می‌تواند حافظه را تقویت کند، که ممکن است برای افرادی که به دلیل اختلالات تمرکز یا تمرکز ناشی از شیمی‌درمانی آسیب دیده‌اند، مفید باشد.

در صورت عدم دریافت پروتئین کافی، دوران بهبودی پس از بیماری طولانی‌تر شده و می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را نیز کاهش دهد. افراد مبتلا به سرطان اغلب پس از جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی بیشتر از حد معمول نیاز به پروتئین دارند.

مصرف غذاهای نرم، پوره شده یا مایع برای کمک به کاهش جویدن غذا

طعم لذیذ و جذاب: پنکیک با طعم شیرین و دلپذیر خود مخاطبان زیادی را جذب می‌کند. انواع تزیینات و مواد اضافی می‌توانند به طعم آن تنوع بدهند.

کربوهیدرات‌ها سوخت مورد نیاز بدن را برای فعالیت بدنی و عملکرد مناسب اندام‌ها فراهم می‌کنند. بهترین و سالم‌ترین منابع کربوهیدرات برای دوره شیمی درمانی، شامل میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل مانند کینوا، برنج قهوه‌ای، آرد سبوس‌دار و جو است.

همه سلول ها از گلوکز به عنوان سوخت اولیه خود از جمله سلول های سرطانی استفاده می کنند.

در باستان، این دسر‌ها به عنوان یک غذای ساده و سریع در تهیه و مصرف شناخته می‌شدند. مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه این دسر‌ها در آن زمان شامل آرد، آب، و تخم‌مرغ بود.

تغذیه بیماران سرطانی

پنکیک پنیر و لیمو یک ترکیب جالب از مزه‌ها است. برای تهیه آن، این شیرینی‌ها را معمولاً با پنیر خامه‌ای و ترشی لیمو تزیین می‌کنند.

مواردی که باید در مورد تغذیه در طول طرز تهیه انواع غذای بیماران شیمی درمانی رعایت شود

یکی از مهم‌ترین مسائل در مورد بیمارانی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند، توجه به تغذیه در طول شیمی درمانی است؛ زیرا هم بیماری و هم درمان به ‌طور مشترک قادر هستند بر نحوه تغذیه، میزان اشتها، وضعیت گوارشی و علائم روانی ناشی از آن اثر بگذارند. شیمی درمانی می‌تواند بر تحمل برخی […]

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *